Alle danslessen

Hieronder nog even alle verschillende danslessen die ik geef op een rijtje! Hier kun je zien wat het inhoudt en voor welke leeftijdscategorie deze bedoeld zijn. 

Modern Jazz bevat een combinatie van stijlen en technieken vanuit zowel Modern Europees, Graham en Jazzdans. In verschillende danscombinaties versterk je je danstechniek, ontwikkel je nieuwe bewegingen en werk je aan kracht, souplesse en dansgevoel. Er is ook ruimte om je eigen creativiteit te ontdekken of verder te ontwikkelen met behulp van bewegingsimprovisatie. Een aantal keer per jaar heb je de mogelijkheid om met een choreografie op een podium te staan. Bijvoorbeeld bij De nacht van de Noordkade, Fabriek Magnifique of het Open Danspodium.

Deze lessen worden gegeven in samenwerking met Phoenix Cultuur.

 

Keep Fit is een sportles op muziek die van start gaat met een actieve warming up die je conditie verbetert of op peil houdt.

Ook souplesse en kracht komen aan bod, en iedere deelnemer werkt naar eigen kunnen en op eigen niveau. Op de matjes train je verschillende spiergroepen en sluit je af met een rustige cooling down.

In een prettige sfeer op een verantwoorde manier bezig zijn met lichaamstraining geeft voldoening en plezier in bewegen!


Dans je Fit is een dansles speciaal voor de actieve 60 plussers!

Tijdens de les maak je kennis met verschillende danstechnieken zoals jazz, modern, klassiek en dansexpressie. Zowel conditie als souplesse komt aan bod, en er worden diverse muziekstijlen gebruikt. Het plezier in bewegen staat voorop;  het ontmoeten en samen in beweging zijn is een belangrijk aspect van deze lessen!

Je bent nooit te oud om lekker te dansen en op een verantwoorde manier met je lichaam bezig te zijn!

 

Dance & Health is een dansles waar iedereen aan deel kan nemen, ook zonder danservaring!

Deze lessen zijn ook zeer geschikt voor mensen met chronische bewegingsbeperkingen zoals  Reuma, Parkinson, Artrose,
MS of NAH.

Je leert je lijf in beweging beter kennen en ervaart vooral het plezier in bewegen op muziek, ongeacht je leeftijd.

Via fysieke oefeningen en verschillende bewegingsopdrachten ontdek je je bewegingsmogelijkheden en het plezier van bewegen samen met anderen.

Dans daagt het lichaam en de geest continu uit. Er wordt een inspirerende en veilige omgeving gecreëerd waarin je actief kunt zijn en je vrij voelt om lekker in beweging te komen.

Tijdens de lessen gebruik je veel verschillende spieren, wat bijdraagt aan bewustwording van het eigen lichaam. Door op een verantwoorde manier grenzen op te zoeken, kun je je eigen kracht en mogelijkheden (her)ontdekken.

Conditie, souplesse, ontspanning en de nieuwe contacten die je tijdens de lessen op doet, sterken het zelfvertrouwen en geven je nieuwe energie!


 

 

Maak kennis met Dance & Health!
Zie hier een video van de lessen bij Berdy’s Dance Fit & Health